"A múzeumok a múltat őrzik meg, a hulladék-feldolgozók a jövőt."
T. Ansons
Újrahasznosítási tippek       Rólunk       Engedélyek       Kapcsolat       Galéria       Hírfolyam

Rólunk

Társaságunk 1997.- ben alakult, kizárólagosan magyar tulajdonnal. Tulajdonosai a hazai és nemzetközi hulladékkereskedelemben több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek.

Cégünk ipari, kereskedelmi és lakossági hasznosítható hulladékok begyűjtésével és hasznosításával foglalkozik, ezen belül jellemzően a papírhulladékok hasznosításra való előkészítésével.

Emellett elszállítjuk a fóliahulladékokat, a PET palack hulladékokat, újrahasznosításra alkalmatlan hulladékokat, a lomhulladékot, valamint alvállalkozónk segítségével a veszélyes hulladékokat.

Titkos, bizalmas iratok, irattári selejtek megsemmisítését DIN szabvány szerint, zárt rendszerben tudjuk biztosítani.

Cégünk a működéshez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel rendelkezik, és az itthoni és EU jogszabályokat betartó cégek közé tartozik.

A 309/2014 (XII.11.) kormányrendeletben foglalt adatszolgáltatási kötelezettségeket ügyfeleinkkel egyeztetve teljesítjük.

Telepünk Kőbányán, a Sírkert út 2-4. szám alatt található, ahol fogadjuk az ügyfelek által beszállított hulladékokat is.

Az általunk történő begyűjtést és szállítást a hulladékok mennyiségéhez igazodva 1,5 tonnás, 3,5 tonnás, emelőhátfalas teherautókkal végezzük, illetve nagy mennyiségű hulladék esetén 30 m3-es konténer kihelyezésével és annak cseréjével, multiliftes teherautóval oldjuk meg az elszállítást.

A szállításokat szolgáltatói díj ellenében biztosítjuk, melyet az autó mérete, és a szállítás gyakorisága határoz meg.

 

Szolgáltatásaink: 

-         újrahasznosítható hulladékok átvétele

-         újrahasznosítható hulladékok elszállítása

-         iratmegsemmisítés

-         szelektív hulladékgyűjtés kialakítása

-         újrahasznosításra alkalmatlan hulladékok szállítása és szabályos elhelyezése

 

Szolgáltatásinkat szerződéses keretek között végezzük, mely a hatósági ellenőrzések során, valamint a fenti kormányrendeletben foglalt adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítéséhez felhasználható.

 

 

Partnereink:

  • gazdálkodó szervezetek
  • önkormányzatok
  • minisztériumok
  • nyomdák
  • szállodák
  • kórházak
  • bevásárlóközpontok
  • iskolák
  • óvodák