"A múzeumok a múltat őrzik meg, a hulladék-feldolgozók a jövőt."
T. Ansons
Újrahasznosítási tippek       Rólunk       Engedélyek       Kapcsolat       Galéria       Hírfolyam

Papírhulladék elszállítás

ÖSSZEGYŰJTÖTT PAPÍRHULLADÉKÁT ELSZÁLLÍTJUK:

Cégeknél, irodaházakban, raktárakban, magánszemélyeknél keletkező papírhulladékot ponyvás , emelőhátfalas  tehergépjárművel, 1,5 tonna felett 7,5 tonnás emelőhátfalas tehergépjárművel, raklapos áru esetén MAN típusú alacsony platós konténerszállító tehergépjárművet biztosítunk.

GYŰJTÉS, TÁROLÁS:

A papírhulladékok összegyűjtése és tárolásának megoldása partnereink feladatát képezik. A vegyes, fekete-fehér újság, színes újság papírhulladékot zsákolva, kötegelve, dobozolva, a hullámpapír hulladékot lapjára hajtogatva, olyan fedett, vagy zárt helyen kell tárolni, ahol idegen személyek nem férnek hozzá. Az egyéb tárolási lehetőségek kialakításánál nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink helyszíni felmérés után tanácsot adnak.

SZÁLLÍTÁS:

Az összegyűjtött papírhulladék mennyiségétől, valamint a helyi adottságoktól függően a megfelelő tehergépjárművünket az előzetesen egyeztetett időpontban kiküldjük a helyszínre.

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉSI RENDSZER KIALAKÍTÁSA:

Ha még nincs kialakult szelektív hulladékgyűjtési rendszere, munkatársaink a helyszín adottságait mind a gyűjtés mind a tárolás-szállítás szempontjából felmérve tanácsokat adnak a megfelelő rendszer kiépítéséhez, egyszerű működtetéséhez.

EGYÉB HULLADÉKOK:

A keletkezett papírhulladékok mellett az egyéb hasznosítható hulladékok begyűjtésében is segítséget tudunk biztosítani, az alábbi hulladékfajták elszállítását tudjuk megoldani, esetenként alvállalkozó bevonásával is:

  • PET palack hulladék
  • fólia hulladék
  • Elektronikai- és elektromos hulladék
  • akkumulátor és egyéb veszélyes hulladék
  • egyéb, újrahasznosításra alkalmatlan hulladék (bútor, elfekvő raktárkészletek, stb.)