"A múzeumok a múltat őrzik meg, a hulladék-feldolgozók a jövőt."
T. Ansons
Újrahasznosítási tippek       Rólunk       Engedélyek       Kapcsolat       Galéria       Hírfolyam

Iskola, óvoda

PAPÍRHULLADÉK GYŰJTÉS 2020. ŐSZ

2020. szeptember 10.-től újra lehetőség nyílt arra, hogy az iskolákban összegyűjtött papírhulladékokat felvásároljuk az intézményektől.

Kérjük, az alábbi feltételeket szíveskedjenek figyelmesen átolvasni, ugyanis a minőségi feltételek sokat változtak az elmúlt évek során!

ÚJSÁG minőség: színes újságok, fekete-fehér újságok, magazinok, katalógusok, szórólapok

HULLÁMPAPÍR minőség: lapjára hajtogatott hullámpapír dobozok (két réteg között hullámos réteget tartalmaz)

VEGYES minőség: nyomtatóból származó papírok, könyvek, füzetek, kartonok, rajzlapok, valamint ebbe a kategóriába tartozik a 3 különböző minőségű papírhulladék keveredés esetén.

Ami NEM gyűjthető: ragasztót tartalmazó papírhulladékok, duda, cséve, élvédő, tapéta, plakát, papírtörlő kendő, papír zsebkendő, tojástálca, tetrapak (italos doboz)

Az ÁTVÉTELRE két lehetőséget biztosítunk:

 

  1. Az intézmény szállítja be a papírhulladékot a telephelyünkre
  1. Garantált 7000 kg papírhulladék összegyűjtése esetén 30 m3-es konténert helyezünk ki
  1. Az intézmény szállítja be a papírhulladékot a telephelyünkre: Mennyiségtől függetlenül átvesszük a papírhulladékot az intézmény által, vagy az intézményben tanuló szülők által történő beszállítás esetén. A beszállítást előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni.
  2. Garantált 7000 kg papírhulladék összegyűjtése esetén 30 m3-es konténert helyezünk ki, melynek szállításáról, cseréjéről cégünk gondoskodik, saját költségen. Amennyiben a konténerben 7000 kg-nál kevesebb hulladék gyűlik össze, úgy arányosan csökken az átvételi ár.

 

A hulladékok mérlegelése a telephelyünkön lévő hitelesített digitális hídmérlegen történik, melyet a gyűjtés képviselője személyesen ellenőrizhet. 

ÁTVÉTELI ÁRAK:

MINŐSÉG

Intézmény által beszállítva

30 m3-es konténer kihelyezés, 7 tonna felett

Újság

18 Ft/kg

14 Ft/kg

Hullámpapír

12 Ft/kg

8 Ft/kg

Vegyes papír

8 Ft/kg

6 Ft/kg

A felhasználó árváltozásának függvényében a fenti átvételi árak változásának jogát fenntartjuk a szállítás napjára vonatkozóan!

A hulladék ellenértékének kifizetésére az alábbi lehetőségek vannak:

  • magánszemélynek (SZJA tv. 58§(9) alapján adómentes)
  • alapítványnak
  • intézménynek (csak abban az esetben, ha az intézmény számlát tud kiállítani!!!)

A jelentkezés online módon történik (ide kattintva).

Kérjük, válassza ki a fizetési módot, és ennek megfelelően töltse ki a szállítási megállapodást. A választott fizetési módon történő változtatásra utólagosan nincs lehetőség.

A kitöltés végén a megadott e-mail címre megküldjük a jelentkezés adatait, ezzel biztosítva, hogy az együttműködési igénye rendszerükben rögzítésre került!

Segítség az online jelentkezéshez: Riczel Edina 06/20 325-2687

Szállítással kapcsolatosan (időpont egyeztetés, fuvarrendelés, érdeklődés) kizárólag a 06/30 638-0420-as telefonszámon érdeklődhetnek.

Egyéb információ kapcsán (segítség a kitöltéshez, kérdés a gyűjtésre vonatkozóan, kifizetéssel kapcsolatos információ) a 06/20 325-2687-es telefonszámon állunk rendelkezésükre!

Sikeres gyűjtést kívánunk!

Demény Mihály
ügyvezető igazgató